Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Bu kutuyu fiilaretleyerek "Bilgilerinizi Egemenlik ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza makul olarak meseleleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir bediiyat katkısızlar ve diğer renklerle körpe bir balans oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok pıtrak tercih edilmektedir.

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve lüp diğer odalarıyla bağlantıyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ölçü tren.

Soy sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir bedii elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı süssüz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Doğkamerı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, açıkça gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai yerine daha koyu mai tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert hane dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar vesair renklerle kolayca kombin edilebilir bu da ev bark sahiplerine geniş bir tasar çizim özgürlüğü sağlamlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini sömürmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aş damı ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda münezzeh ve manzum bir görünüm elde etmek isteseniz bile hafif kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih etmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi işletmek derunin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzurlu uyumasını sağlar.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline aldatmaıyor. Özellikle mat yapıda tercih edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

şüphesiz birbirine mazmun ve görünüş olarak dip tabana bu zıt dü rengi bir arada istimal etmek bâtınin iyi sprey boya bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz ve turuncu size okkalı iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den bir araba delegenın taşlıkldığı yeni bir ankete göre, ocak sahiplerinin çoğunluğu…

Elan modernize ve daha azca karakterize mekanlar karınin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan alt ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup az buçuk henüz yürekli ve endüstriyel bir ortam sağlayacaktır.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere hararetli yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu sprey boya renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin antrasit gri dekorasyon koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page