En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda düz ve kostak bir görünüm sunar.

Neutren renklerle antrasit uyumu yalnız ve sofistike bir estetik sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Bizi bütün içtimai ağlarımızdan izleme ederek güncel duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore geçirmek ve eşyalarınızı yerleştirmek muhtevain nispeten kullanışlı ve avantajlı bir mutfak dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size eşlik edecektir.

Balkı ve rağbet çeken bir gri tonu olan ak pak gri hem daire ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Derin gri odaklı bir konut dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler sebebiyle alanda ötümlü geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri celi gri olmalı!

Renklerin özellikleri hak bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında yaşam alanları zamansız birer mekan olarak alınmıza çıkarken güzel duyu ögelerle desteklenebilir.

Bayağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile bile verdik. “Henüz detaylı seçmek dâhilin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Tenvir seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen nazik bir unsurdur ve platformın aydınlık kalmasını kurmak karınin sağlıklı stratejiler uygulanmalıdır. Farklı aydınlatma seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği artırabilir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız belirgin gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden lütuf alabilirsiniz.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among antrasit gri dekorasyon the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde soy dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir antrasit gri dekorasyon renk olmayı nailtır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, evin antrasit gri dekorasyon atmosferine başkalık şimendifer. Gayrı renklerle düzen içre kullanılabilir. Güneş alan bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina birinci sınıf bir harmoni sağlamlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar ancak ve münezzeh çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir hava yuvarı şimendifer.

Report this wiki page