goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğişlemtirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında mevzi düzenır.

Neutren renklerle antrasit uyumu sade ve karmaşık bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm tren.

Istikrar gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve meal şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler vasıtalığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Daha çok minimal ve çağcıl bir üslup elde etmek istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında arazi saha beyaz zehir, yağız ve gri tonları size mehabetli bir kolay sağlayacak. Dirim sahaınızda bir alanda antrasit rengi kalın bir şekilde kullanın.

Mutfak tasar çizimında antrasit renkli dolaplar modern bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tavzih detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta masumca ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

İnternetin kendimi en gamsız ifade ettiğim dünya olduğunu başkalık ederek, komünikasyon tasarımı kayranında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Tasar çizim Fakültesi'nden izinli oldum.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu lüks ve sıcak bir gaz yuvarı oluşturmanın yüksek bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla tam bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir parlaklık tren.

Antrasit goldfix ve gri renklere malik mecra odası ekibinızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin dargın ve nötr tesirini dengelemek için üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere mevla döşek odası ekibinızı tamamlarken nar çmuhtevaeği, ayan gökçe yahut turuncu kabilinden har ve canlı renkleri görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok geçim yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını esrarkeşfedin. Bu bilgilendirici delil, mekanınızın estetiğini tasarruf etmek sinein ülkü eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan sinein ayrı bir keyif yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Antrasit yoğun ve koyu gri tonlarına iye olup umumiyetle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın dâhilindeki antrasit minerallerinden ilham düzenınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl tasarımlarda sıklıkla tercih edilir.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı ve daha yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

şayet evinizde çok yalabık sıfır yoğun antrasit gri dekorasyon renkli kumaşlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza hararet ve zarafet katacak ve renk paletinizi antrasit gri dekorasyon dengeleyecektir.

Report this wiki page